Biltema hörlurar

Köp【Hörlurar】hos Biltema – Varför betala mer?

Köp【Hörlurar】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

På hörlurarna finns en kortare sladd med en fjärrkontroll med mikrofon och en …

Vid köp av hörlurar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Hörlurar – Biltema.se

Dessa bekväma in-ear-hörlurar passar dig som föredrar sladd framför …

Hörlurar

Trådlösa hörlurar – Biltema.se

Trådlösa in-ear-hörlurar – Biltema.se

Dessa trådlösa in-ear-hörlurar passar dig som lever ett aktivt liv och vill ha ett par bekväma hörlurar att använda exempelvis under träning. Hörlurarna har bra ljud och är därför perfekta för musiklyssnande men funkar även utmärkt för poddlyssnande och telefonsamtal.  Perfekt passform Hörlurarna levereras med öronkuddar i tre storlekar. Det gör att du enkelt kan hitta en passform som känns bekväm för dig. Fukttåliga Hörlurarna är IPX5-klassade, vilket innebär att de klarar svett och lättare regn. Det gör att du utan att bekymra dig kan avnvända dem under träning både inom- och utomhus. Praktiskt laddningsetui Hörlurarna levereras i ett praktiskt laddningsetui. Det ger en smidig förvaring och säkrar också att hörlurarna alltid är laddade. Laddningsetuiet gör det möjligt att ladda hörlurarna fyra gånger vilket ger en total lyssningstid på ca. 25 timmar. När laddningsetuiet behöver laddas gör du det enkelt med den medföljande USB typ C-kabeln. Kan användas tillsammans med de flesta mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som har bluetooth.  VARNING! Exponering för alltför höga ljudnivåer under lång tid i hörlurar och headset kan leda till hörselskada eller hörselnedsättning.  OBS! Använd alltid hörlurar på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna och att bära hörlurar minskar din förmåga att uppmärksamma varningsljud omkring dig.

Hörlurar – Biltema.se

Hörlurar

In-ear-hörlurar, typ C-kontakt – Biltema.se

Dessa bekväma in-ear-hörlurar passar dig som föredrar sladd framför bluetooth. Hörlurarna har bra ljud och är därför perfekta för musiklyssnande men funkar även utmärkt för poddlyssnande och telefonsamtal.  Med mikrofon och fjärrkontroll   På hörlurarnas sladd finns en fjärrkontroll med mikrofon och en knapp som du kan använda för att styra de mest grundläggande funktionerna. Du kan exempelvis starta och stoppa musiken, byta låtar, svara och avsluta telefonsamtal, samt avvisa oönskade sådana. Praktisk magnet Hörlurarna är utrustade med en magnet i höljet som gör att de håller ihop när de hängs runt halsen, en praktisk funktion som gör att du kan ta en paus i lyssnandet utan att behöva koppla ifrån och lägga undan lurarna. Passar de flesta mobiltelefoner som har en  typ C-port. VARNING! Exponering för alltför höga ljudnivåer under lång tid i hörlurar och headset kan leda till hörselskada eller hörselnedsättning.  OBS! Använd alltid hörlurar på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna och att bära hörlurar minskar din förmåga att uppmärksamma varningsljud omkring dig.

Hörlurar till barn – Biltema.se

Med dessa coola och lätta hörlurar kan barnet titta på film, spela spel, lyssna på musik eller lyssna på en ljudbok även i sammanhang där de förväntas vara tysta. Inbyggd dB-spärr   Hörlurarna har en inbyggd dB-spärr som skyddar barnets hörsel från att ta skada och säkrar att ljudvolymen aldrig överstiger 85 dB.  Perfekt passform Hörlurarna har mjuka bekväma kåpor och är utrustade med ett smidigt skjutreglage. Det gör att du enkelt kan justera hörlurarnas passform så att de sitter perfekt på barnets huvud.  Kattöron med LED-belysning Hörlurarna är utrustade med kattöron med LED-belysning som antingen kan lysa med ett fast eller ett blinkande sken. Detta justeras enkelt med ett knapptryck. Passar de flesta mobiltelefoner som har ett 3,5 mm uttag. Kan också användas för musiklyssning i vanliga audiosystem. VARNING! Exponering för alltför höga ljudnivåer under lång tid i hörlurar och headset kan leda till hörselskada eller hörselnedsättning.  OBS! Använd alltid hörlurar på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna och att bära hörlurar minskar din förmåga att uppmärksamma varningsljud omkring dig.

In-ear-hörlurar, bluetooth – Biltema.se

Dessa bekväma in-ear-hörlurar passar dig som föredrar bluetooth framför att ha en lång sladd. Hörlurarna har bra ljud och är därför perfekta för musiklyssnande men funkar även utmärkt för poddlyssnande och telefonsamtal.  Med mikrofon och fjärrkontroll   På hörlurarna finns en kortare sladd med en fjärrkontroll med mikrofon och en knapp som du kan använda för att styra de mest grundläggande funktionerna. Du kan exempelvis starta och stoppa musiken, byta låtar, svara och avsluta telefonsamtal, samt avvisa oönskade sådana. Perfekt passform Hörlurarna levereras med öronkuddar i tre storlekar. Det gör att du enkelt kan hitta en passform som känns bekväm för dig. Praktisk magnet Hörlurarna är utrustade med en magnet i höljet som gör att de håller ihop när de hängs runt halsen, en praktisk funktion som gör att du kan ta en paus i lyssnandet utan att behöva lägga ifrån dig lurarna. Kan användas tillsammans med de flesta mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som har bluetooth.  VARNING! Exponering för alltför höga ljudnivåer under lång tid i hörlurar och headset kan leda till hörselskada eller hörselnedsättning.  OBS! Använd alltid hörlurar på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna och att bära hörlurar minskar din förmåga att uppmärksamma varningsljud omkring dig.

In-ear-hörlurar, lightning-kontakt – Biltema.se

Dessa bekväma in-ear-hörlurar passar dig som föredrar sladd framför bluetooth. Hörlurarna har bra ljud och är därför perfekta för musiklyssnande men funkar även utmärkt för poddlyssnande och telefonsamtal.  Med mikrofon och fjärrkontroll   På hörlurarnas sladd finns en fjärrkontroll med mikrofon och en knapp som du kan använda för att styra de mest grundläggande funktionerna. Du kan exempelvis starta och stoppa musiken, byta låtar, svara och avsluta telefonsamtal, samt avvisa oönskade sådana. Praktisk magnet Hörlurarna är utrustade med en magnet i höljet som gör att de håller ihop när de hängs runt halsen, en praktisk funktion som gör att du kan ta en paus i lyssnandet utan att behöva koppla ifrån och lägga undan lurarna. Passar de flesta mobiltelefoner som har en lightning-port. VARNING! Exponering för alltför höga ljudnivåer under lång tid i hörlurar och headset kan leda till hörselskada eller hörselnedsättning.  OBS! Använd alltid hörlurar på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna och att bära hörlurar minskar din förmåga att uppmärksamma varningsljud omkring dig.

Keywords: biltema hörlurar, hörlurar biltema