Fotbollsmål biltema

Fotbollsmål, 300 x 152 cm – Biltema.se

Vid köp av billiga fotbollsmål i olika storlekar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Med detta stora och stabila fotbollsmål kan du anlägga din egen fotbollsplan hemma i trädgården eller ställa upp för att öva målvaktsspel och strffskytte. Eneklt att montera Målet är mycket enkelt att montera. Ramens rör klickar du lätt samman. Nätet spänns sedan fast i stolparna med kardborreband och flätas sedan fast nedtill med tråd. Markfästen för förankring medföljer.

Köp【Fotbollsmål】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Fotbollsmål】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Handla fotbollar, fotbollsmål och bollpumpar hos Biltema. Besök ditt närmsta varuhus eller handla online på Biltema.se.

Vid köp av billiga fotbollsmål i olika storlekar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Fotbollsmål, hopfällbart – Biltema.se

Urval av de bästa Fotbollsmål från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Detta stora fotbollsmål passar perfekt för lagspel i trädgården eller som portabelt mål att ta med till stranden eller parken. Snabbmonterat Målet är mycket enkelt att montera. Klicka samman ramen. Spänn sedan fast nätet i stolparna med de förmonterade spännena. Tryck därefter fast de medföljanden markfästena i marken. Smidig förvaring Nedmonterat, i den medföljande förvaringsväskan, tar målet mycket liten plats i förvaringen. Det är då också lätt att ta med om du vill spela fotboll på en annan plats.

3-i-1 mål, 183 x 130 cm – Biltema.se

Ett 3-i-1 mål är det perfekta målet för dig som vill kunna öva på dina skott och din teknik även när du saknar medspelare.  Eneklt att montera Målet är mycket enkelt att montera. Klicka samman ramens rör. Spänn sedan fast nätet i stolparna med medföljande spännen. Vill du använda prickskytteduken eller rebounderduken hänger du upp dem med hjälp av de medföljande krokarna. Markfästen för förankring av målet medföljer. Tre användningsområden Med målet följer en prickskytteduk och en rebounderduk. Det gör att du kan använda målet på tre olika sätt. Använd som vanligt fotbollsmål – Med enbart nätet monterat på ramen använder du målet som ett vanligt fotbollsmål. Använd som precisionsmål – Med prickskytteduken monterad använder du målet för att öva på att sätta straffar och frisparkar på bestämda punkter. Använd som rebounder – Med rebounderduken monterad använder du målet för att öva på volleyskott och mottagningar. Passa eller skjut på reboundern och bollen kommer tillbaka. Bollens returhöjd och returhastighet avgörs av var och hur hårt du träffar reboundern. Perfekt för femkamp 3-i-1 målet passar även att använda som ett kul tävlingsmoment i en femkamp tillsammans med släkt och vänner. Plastboll och bollpump medföljer.

Nät till 3-i-1 mål 45-7890 – Biltema.se

Extra nät till 3-i-1 mål 45-7890.

Fotboll – världens mest populära sport – Biltema

Fotbollar och fotbollsmål – spela fotboll hemma – Biltema.se

Handla fotbollar, fotbollsmål och bollpumpar hos Biltema. Besök ditt närmsta varuhus eller handla online på Biltema.se

Fotbollsmål, hopfällbart, 2 st. – Biltema.se

Dessa fotbollsmål i mellanformat är perfekta både för lek och träning. Ordna lagspel på tomten eller ta med dem till parken. Hopfällbart Målen är hopfällbara och tar då mycket liten plats i förvaringen. De är då också lätta att ta med om du vill spela fotboll på en annan plats. Markfästen och förvaringsväska medföljer.

Minimål – Biltema.se

Med detta minimål kan du utöva din favoritsport både inom- och utomhus. Målet passar perfekt för både lek och träning och är lämpligt till sporter som innebandy, landhockey och fotboll. Lätt att ta med Genom att målet är så pass litet är det lätt att ta med om du vill spela på en annan plats.

Fotbollsmål med rebounder | KAYOBA – Jula

Fotbollsmål med rebounder | KAYOBA

Fotbollsmål med både nät och rebounder. Målet kan förankras i marken med tillhörande markfästen.

Fotbollsmål under Biltema – fantastiska erbjudanden

Fotbollsmål under Biltema – fantastiska erbjudanden – Ofertia (Bonial)

Urval av de bästa Fotbollsmål från Biltema till de bästa priserna. Spara pengar genom att se över de bästa erbjudandena från Biltema hos Ofertia (Bonial).

Keywords: fotbollsmål biltema, biltema fotbollsmål