Retro svt

Retro | SVT Play

Retro. 80- och 90-talets populärkultur. Kan bara ses i Sverige … Se dina favoritprogram på SVT Play – När och där du vill … Sveriges Television AB.

Programledaren Jens von Reis tar oss tillbaka till filmerna, tv-serierna, låtarna och fenomenen alla pratade om. #svtretro

Retrobutiken – SVT Play

Retrobutiken | SVT Play

I en gammal bensinmack i Tusby några mil norr om Helsingfors driver Mike och Tomppa en retrobutik, full av “pop-antikviteter”, som de själva kallar dem.

I en gammal bensinmack i Tusby några mil norr om Helsingfors driver Mike och Tomppa en retrobutik, full av “pop-antikviteter”, som de själva kallar dem. I butiken hittar man också allt som oftast medarbetaren Ulrika. Medverkande: Tomppa Kekäläinen, Mike Kairenius och Ulrika Bachér.

Retro (TV-program) – Wikipedia

Retro är ett dokumentärprogram i SVT, som handlar om populärkultur under framförallt 1980- och 90-talen. Retro. Genre, dokumentärprogram.

Retro – SVT Play – Webb-TV.nu

Retro – SVT Play

Retro, svensk serie från 2015 i SVT Play. … I Retro berättar programledaren Jens von Reis historien om filmerna, tv-serierna, låtarna och fenomenen alla pratade …

Årets retro – SVT Play – Webb-TV.nu

Årets retro – SVT Play

Streama Årets retro – SVT Play. Henrik Schyffert och Gina Dirawi i Årets retro i SVT Play.

SVT – I säsongen sista Retro står 80-talets ungdomsfilmer…

Jens von Reis träffar skådespelare som ingick i Bratpack och följer i filmen G: s fotspår. Kl 21.00 i SVT1 och SVT Play. SVT.SE.

Förföra med artighet funkar säkert i alla tider. Retro – SVT

Så hittar du hemliga retroversionen av SVT-play | SVT Nyheter

1 mars 2019 — Med hjälp av en hemlig kod kan du komma åt SVT Play i full retroversion. Foto: SVT …

Tycker du att det var bättre förr? Då har du ett sällan skådat läge att ta SVT Plays tidsmaskin och se hur hemsidorna såg ut på det glada 90-talet. Under en kreativ workshop föddes idén som nu blivit verklighet. – Det var mer eld och mer animationer då, säger Sebastian Suarez-Golborne SVT Play.

Keywords: retro svt